Shkelja e rregullave të qarkullimit rrugor, rrezikon ty dhe të tjerët

Tiranë. Disa prej tyre mund të kenë fituar 30 sekonda kohë në kryqëzim, duke u pozicionuar në korsinë e gabuar, disa të tjerë në trotuarin e këmbësorëve dhe korsinë e dedikuar e shfrytëzojnë si parkim, por nga ana tjetër kanë humbur 3 000 lek apo edhe më shumë, nga portofoli i tyre për shkak të shkeljes që kanë kryer.

Shkelja e rregullave të qarkullimit rrugor, rrezikon ty dhe të tjerët, si dhe rëndon xhepin e kujtdo që konstatohet në shkelje, ndaj mendo për sigurinë, kurse portofolin tënd duke respektuar rregullin dhe duke ju bindur ligjit.

#SuportoPolicinëRrugore