Tiranë – Tentoi të korruptonte punonjësin e Policisë, arrestohet në flagrancë drejtuesi i mjetit

Rrugorët e kryeqytetit, në funksion të kontrolleve policore parandaluese, ditën e djeshme, kanë konstatuar dhe verifikuar se shtetasi me iniciale R. P., 35 vjeç, po drejtonte mjetin nën efektin e alkoolit, në masën 0.44 mg/l.

Gjatë kryerjes së veprimeve policore, ky shtetas i ka ofruar agjentit verifikues një kartëmonedhë me prerje 5000 lekë të rinj, me qëllim shmangien e ndëshkimit për shkeljen e kryer. Në këto kushte drejtuesi i automjetit është arrestuar në flagrancë për veprën penale “Korrupsioni aktiv ndaj personave që kryejnë funksione publike”.

Gjithashtu, përgjatë 48 orëve të fundit, në funksion të kontrolleve parandaluese, janë arrestuar edhe 5 drejtues të tjerë mjetesh, 3 prej tyre për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe 2 për drejtim mjeti pa leje drejtimi.

#SiguriaRrugoreSfideEteGjitheve
#RespektoRregullatPerSigurineTende
#PoliciaAleatiYt👮🏻♀🤝👨💼