Vlorë – Takim sensibilizimi në shkollën “Jani Minga”, për dhunën me bazë gjinore

Në kuadër të “16 Ditëve të Aktivizimit Kundër Dhunës me Bazë Gjinore”, Qendra Rinore e Vlorës, së bashku me disa punonjës të Policisë së Vlorës dhe specialisten e Njësisë për Çështjet e Dhunës në Familje dhe Barazisë Gjinore të Bashkisë Vlorë, realizuan një aktivitet informues dhe ndërgjegjegjësues në shkollën e mesme “Jani Minga”, Vlorë.

Ky aktivitet u realizua në vijim të programit “Forcimi i Policimit në Komunitet në Shqipëri” (SCPA) financuar nga qeveria suedeze, nëpërmjet kompanisë FCG Suedi, në bashkëpunim me Policinë e Shtetit.

#Falenderojmë_të_rinjtë_për_mikpritjen_dhe_interesin😊
#Faleminderit_DVP_Vlorë👏
#Bashkë_për_t’u_informuar_në_mënyrën_e_duhur 👌👏